content-page.php

Al twintig jaar een begrip als het op bloemen en planten aankomt. Een bloemenzaak met als succesfactor een indrukwekkend dagvers aanbod. Kom zelf eens een kijkje nemen bij Myosotis.

IMG_6710

bloemen

Een lange houdbaarheid van bloemen is een speerpunt van Myosotis. Wij voeren dan ook elke weekdag verse snijbloemen aan uit België, Nederland, Duitsland, Italië, Israël en Ecuador. Deze worden op kamertemperatuur gepresenteerd, zodat u een eerlijk beeld krijgt van de versheid. Wij stellen graag ter plaatse een origineel en gepast boeket of bloemstuk voor u samen.

IMG_4310

planten

Myosotis biedt een ruim assortiment van kamer- en tuinplanten aan. Tweemaal per week bezorgen Belgische en Nederlandse kwekers ons zowel bloeiende als groene planten. Wij helpen u ook graag verder met tips over de aanplanting en verzorging van groen voor binnen of buiten.

IMG_6656

 

potterie en glaswerk

Potten, vazen en schalen in verschillende formaten en materialen: van klassieke terracotta bloempotten tot moderne vazen uit glas. Myosotis verdeelt stijlvolle potterie en glaswerk van designmerken als D&M, Dutz, Zwiesel en Henry Dean.

IMG_4337

 

decoratie

Pakkende beeldhouwwerken van Gardeco, designobjecten van &Klevering of geurkaarsen van Ilanga en Drake. Myosotis heeft een breed gamma aan decoratieve objecten voor uw interieur of tuin. Hiernaast bieden wij ook verschillende geschenkartikelen aan.