Al meer dan 25 jaar een begrip als het op bloemen en planten aankomt. Een bloemenzaak met als succesfactor een indrukwekkend dagvers aanbod.
Wij verkopen meer dan bloemen en planten… wij verkopen “sfeer”.

Kom zelf eens een kijkje nemen bij Myosotis.

Bloemen

Een lange houdbaarheid van bloemen is een speerpunt van Myosotis. Wij voeren dan ook elke weekdag verse snijbloemen aan uit België en Nederland.

Wij proberen zoveel mogelijk “inheemse bloemen” te verkopen die we zo dicht mogelijk bij huis gaan zoeken. Liever geen bosje natuur op de tafel waarvoor vliegtuigen nodig waren die een heel grote voetafdruk nalaten, maar in de mate van het mogelijke werken we samen met kwekers die op een natuurlijke manier te werk gaan.

De verse bloemen worden bij ons op kamerteratuur gespresenteerd, zodat u een eerlijk beeld krijgt van de versheid. Wij stellen graag ter plaatse een origineel en gepast boeket of bloemstuk voor u samen.

Bij ontvangst van een boeket graag onderaan de stelen een klein stukje aansnijden. De vaas voor 3/4 vullen met water dat ongeveer 30 graden is ( behoudens tulp, anemoon, ranonkel 20 graden) Het bindtouw mag rond het boeket blijven ( is natuurtouw); Deze handeling om 4 dagen herhalen: vaas volledig omspoelen, opnieuw vullen voor 3/4 én het boeket terug een klein stukje aansnijden

Planten

Myosotis biedt een ruim assortiment van kamer- en tuinplanten aan. Tweemaal per week bezorgen Belgische en Nederlandse kwekers ons zowel bloeiende als groene planten. Wij helpen u ook graag verder met tips over de aanplanting en verzorging van groen voor binnen of buiten.

Een bezoek aan uw leefruimte/kantoor of terras koppelen wij graag aan de hulp bij uw keuze naar de juiste plant in de mooiste pot.

Potterie en Glaswerk

Potten, vazen en schalen in verschillende formaten en materialen: van klassieke terracotta bloempotten tot moderne vazen uit glas. Myosotis verdeelt prachtige vazen van de Belgische Henry Dean, LSA international uit Groot Brittannie. Sinds een jaar zijn we ook partner van iittala uit Finland
Voor onze potterie werken we samen met het Belgische Domani

Decoratie

Pakkende beeldhouwwerken en kunstwerken van Gardeco, designobjecten van & Klevering uit Amsterdam.
Prachtig ingekaderde vlinders van Taxidermy Amsterdam en mooie tafel en tuinkaarsen van Esther & Erik uit Denemarken.

Myosotis heeft ook een breed gamma aan decoratieve objecten voor uw interieur of tuin. Hiernaast bieden wij ook verschillende geschenkartikelen aan.

Boeken

Puur, vanuit onze eigen interesse bieden wij boeken aan die we een warm hart toedragen.
Wij werken momenteel samen met 4 uitgeverijen, maar er komen er in de toekomst zeker nog bij.

Op dit ogenblik bestaat onze collectie vooral uit boeken over interieur, groen in huis of tuin, kunstboeken, kookboeken van de betere meesters (Ottolenghi, Mikkel Karstad), Ingrid Godon/ Toon Tellegen en de betere life-styleboeken.

Onze boeken kunnen ook per post besteld worden.