Esther & Eric

In Denemarken is de verlichte kaars een ontmoetingspunt dat een sfeer creëert en elke gelegenheid speciaal maakt. Vanwege de donkere wintermaanden van het land lopen tradities diep in Denemarken als het gaat om het ambacht van hoogwaardige kaarsen.

In 1987 lanceerde Ester en Erik Møller (man en vrouw) een productie van handdichte kaarsen. Hun visie is afkomstig uit hun trotse tradities om kaarsen te maken voor een exclusief en veeleisend klantensegment.

Sindsdien heeft ester & erik de traditionele technieken verfijnd en het concept verder ontwikkeld. Vandaag vervaardigen ze kaarsen voor kandelaars, kegelkaarsen en vierkante kaarsen met moderne glanzende oppervlakken, zoals bijvoorbeeld Parelmoer of lakafwerking.

Vandaag is ester & erik een familiebedrijf, nu ook met hun zoon, Søren Møller. De volgende generatie van de familie Møller is aan boord gevuld met ambities om de solide tradities te handhaven, alsmede de ontwikkeling van ontwerpen op basis van exclusieve kwaliteit voort te zetten.

Waar je ook heen gaat, kwaliteit en kunst en ambachten zijn veel gewilde eigenschappen; En de kaarsen van ester & erik zijn overal ter wereld te vinden – in exclusieve interieurontwerpwinkels en bij de meest gerenommeerde bloemisten.

Wij zijn van mening dat wij ons succes verschaffen aan de eerlijke en directe bedrijfscultuur waarop we onze onderneming baseren. En natuurlijk is ook de voortdurend consistente hoge kwaliteit van de producten die we leveren, een andere beslissende factor geweest. Dit is alleen mogelijk omdat onze zeer toegewijde medewerkers, dag en dag, een heel bijzondere inspanning hebben gedaan. Ze zorgen ervoor dat elke ester & erik kaars mooi aan de buitenkant en sterk aan de binnenkant zal zijn.